Stealth

Wat is Stealth Pro?


Hoeveel bezoekers krijg ik op mijn website? Uit welke landen komen ze? Welke browser gebruiken ze? Stuk voor stuk vragen waar u met een Stealth Pro teller op uw website een antwoord op krijgt.


Een Stealth Pro teller is een bezoekersregistratiesysteem waarmee de bezoekers van uw website worden bijgehouden. Met Stealth Pro heeft u de beschikking over gebruiksvriendelijke rapporten met vele tabellen en grafieken die u precies vertellen wat u wilt weten over de bezoekers van uw website.


Snel en eenvoudig
Met een druk op de knop krijgt u een overzicht per dag, week of maand. Ook is het mogelijk om een rapport te krijgen over een door u bepaalde periode. Snel en eenvoudig.


Zeer voordelig en online te betalen
Een Stealth Pro teller kost slechts € 149,00, inclusief BTW per jaar. U kunt volledig online m.b.v. een creditcard uw licentie aankopen. De afhandeling hiervan gebeurd via de Ogone InternetKassa, waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare transactie.


Graag laten wij u kennis maken met Stealth Pro. Vraag nu een teller aan en gebruik deze gratis voor vier weken. Ontdek waarom vele gebruikers u voorgingen.

Stealth Pro teller aanmaken...