Stealth

inleiding | nieuws | techniek | contact

Techniek

De Stealth website is grotendeels ontwikkeld met behulp van Macromedia Dreamweaver MX. Er wordt gebruik gemaakt van PHP in combinatie met een relationele database MySQL.

Via een aantal regels HTML en Javascript code die in de te meten pagina geplaatst moeten worden, wordt elke bezoeker opgeslagen. Via het rapport heeft u hiermee realtime inzicht in de bezoekers van uw website.

Via het programma stealth.gif wordt elk bezoek opgeslagen als een logregel in de MySQL database. Elk halfuur draait er een parsing job die alle logregels omzet naar data geschikt voor het rapport report.php3. Bij het bekijken van het rapport worden nog niet geparsede logregels alsnog geparsed. Deze methode maakt het mogelijk om zeer snel de rapporten te bekijken.

Bij het achterhalen van een provider, bedrijf of instelling wordt er gebruik gemaakt van een uitgebreide database van ip adressen, welke periodiek wordt bijgewerkt. Met behulp van deze database kunnen we naast de naam van provider, bedrijf of instelling ook het inbelpunt/stad, land en continent achterhalen.

Stealth wil voor haar gebruikers de meest geavanceerde technologie gebruiken.

Stealth team.