Stealth

inleiding | nieuws | techniek | contact

Nieuws

Update van browser database (30 april 2012)

In verband met de mogelijke overname van Stealth.nl, heeft er klein onderhoud plaatsgevonden aan de database met browser versies.

Dankzij deze update worden vrijwel alle browsers, versies en browser plugins ondersteund in uw rapport, waarmee deze nog nauwkeuriger zijn.

Mogelijke overname Stealth.nl (29 april 2012)

Eerder hebben wij bericht dat aan het einde van deze maand gestopt zou worden met de Stealth.nl teller. Dankzij de vele reacties, waaronder een mogelijke overname, blijft de website in de lucht.

Via de nieuwsbrief en deze website houden wij de gebruikers zo goed mogelijk op de hoogte.

Site versneld en W3C compatible gemaakt (15 november 2009)

De Stealth website is nu W3C compatible. Dit houdt in dat de gebruikte manier van de website opmaken conform de standaard is en dus naar alle waarschijnlijkheid op alle browser er hetzelfde uitziet. Uiteraard heeft dit ook voordelen voor de indexering door Google, omdat de te "lezen" opmaakcode kleiner is geworden. U als bezoeker merkt het voornamelijk door een snellere website!

Kijk voor meer info op W3C validator.

Betaling met iDeal mogelijk (4 november 2009)

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om uw saldo bij te werken middels een iDeal betaling. Uiteraard blijft de mogelijkheid om via een overboeking uw saldo bij te werken ook mogelijk.